Vuonna 85 -elokuvan nettikilpailu


Säännöt ja palkinnot

Artista Filmi Oy järjestää netissä kilpailun 1.1.2013 - 3.2.2013 johon voi osallistua joko Vuonna 85 elokuvan omilla nettisivuilla www.Vuonna85.fi/kilpailu tai elokuvan Facebook sivuilla. Kilpailussa etsitään parasta Manserock-biisiä kautta aikain.

Yksi henkilö voi antaa äänensä vain kerran ja vain yhdelle biisille, sille omasta mielestään parhaimmalle. Mikäli biisi vaihtoehtoja on kirjoitettu monta valinnaiseen viestiruutuun, Artista Filmi pidättää oikeuden hylätä vastauksen kokonaan. Kaikki kilpailuun osallistuneet ovat kuitenkin mukana palkintojen arvonnassa.

Kilpailun palkintoina arvotaan kaikkien kilpailuun osallistujien kesken 10 kpl Vuonna 85 elokuvan soundtrack -CD levyä (arvo 20€ /kpl), 10 kpl Vuonna 85 -elokuvalippuja (arvo 10€ /kpl), 5 kpl Vuonna 85 - Manserockin lyhyt oppimäärä - kirjoja (arvo 25€ /kpl) sekä 5kpl Vuonna 85 - elokuva t-paitaa (arvo 20€ /kpl).

Palkintojen arvonta tapahtuu 4.2.2013 ja tuolloin myös ilmoitetaan kilpailun tulos Vuonna 85 elokuvan netti- sekä Facebook sivuilla. Artista Filmi ilmoittaa palkintojen voittajille henkilökohtaisesti voitoista ja pidättää oikeuden ilmoittaa palkintojen voittajista netti- sekä Facebook sivuillaan ilman erillistä ilmoitusta. Palkintojen toimitus toteutetaan Suomen rajojen sisällä. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi.

Facebook ei ole kilpailun järjestäjä eikä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Facebookin kaikista kilpailua  koskevista tai siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. Osallistujat luovuttajat tietonsa kilpailun järjestäjälle, eivät Facebookille.